Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСельський, Володимир Романович-
dc.contributor.authorЛуцко, Любов Богданівна-
dc.contributor.authorLutsko, Liubov-
dc.date.accessioned2019-01-09T10:48:06Z-
dc.date.available2019-01-09T10:48:06Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationЛуцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152-
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.uk_UA
dc.description.abstractMasters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectчерешняuk_UA
dc.subjectвихід сокуuk_UA
dc.subjectвологоутримуюча здатністьuk_UA
dc.subjectобробка НВЧ хвилямиuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectнагріванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпектинові речовиниuk_UA
dc.subjectcherryuk_UA
dc.subjectjuice outcomeuk_UA
dc.subjectmoisture retaining capacityuk_UA
dc.subjectprocessing by superhigh frequency wavesuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectheatinguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectpectin substancesuk_UA
dc.titleДослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуuk_UA
dc.title.alternativeStudy of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicinguk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udc664.8uk_UA
dc.identifier.citationenLutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf395,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора