Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сельський, Володимир Романович | - |
dc.contributor.author | Луцко, Любов Богданівна | - |
dc.contributor.author | Lutsko, Liubov | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-09T10:48:06Z | - |
dc.date.available | 2019-01-09T10:48:06Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152 | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку. | uk_UA |
dc.description.abstract | Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | черешня | uk_UA |
dc.subject | вихід соку | uk_UA |
dc.subject | вологоутримуюча здатність | uk_UA |
dc.subject | обробка НВЧ хвилями | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | нагрівання | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | пектинові речовини | uk_UA |
dc.subject | cherry | uk_UA |
dc.subject | juice outcome | uk_UA |
dc.subject | moisture retaining capacity | uk_UA |
dc.subject | processing by superhigh frequency waves | uk_UA |
dc.subject | freezing | uk_UA |
dc.subject | heating | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | pectin substances | uk_UA |
dc.title | Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf | 395,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора