このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
タイトル: Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
その他のタイトル: Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing
著者: Луцко, Любов Богданівна
Lutsko, Liubov
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description (International): Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
発行日: 12月-2018
Date of entry: 9-1月-2019
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
UDC: 664.8
キーワード: 181
харчові технології
черешня
вихід соку
вологоутримуюча здатність
обробка НВЧ хвилями
заморожування
нагрівання
якість
пектинові речовини
cherry
juice outcome
moisture retaining capacity
processing by superhigh frequency waves
freezing
heating
quality
pectin substances
抄録: Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.
Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Content type: Thesis Abstract
出現コレクション:181 — харчові технології

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf395,75 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール