Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Titre: Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Autre(s) titre(s): Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing
Auteur(s): Луцко, Любов Богданівна
Lutsko, Liubov
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
Bibliographic description (International): Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Date de publication: déc-2018
Date of entry: 9-jan-2019
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Сельський, Володимир Романович
UDC: 664.8
Mots-clés: 181
харчові технології
черешня
вихід соку
вологоутримуюча здатність
обробка НВЧ хвилями
заморожування
нагрівання
якість
пектинові речовини
cherry
juice outcome
moisture retaining capacity
processing by superhigh frequency waves
freezing
heating
quality
pectin substances
Résumé: Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.
Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Content type: Thesis Abstract
Collection(s) :181 — харчові технології

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf395,75 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration