霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Title: | Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу |
Other Titles: | Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing |
Authors: | Луцко, Любов Богданівна Lutsko, Liubov |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Issue Date: | 十二月-2018 |
Date of entry: | 9-一月-2019 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Сельський, Володимир Романович |
UDC: | 664.8 |
Keywords: | 181 харчові технології черешня вихід соку вологоутримуюча здатність обробка НВЧ хвилями заморожування нагрівання якість пектинові речовини cherry juice outcome moisture retaining capacity processing by superhigh frequency waves freezing heating quality pectin substances |
Abstract: | Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку. Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152 |
Content type: | Thesis Abstract |
�蝷箔����: | 181 — харчові технології |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing.pdf | 395,75 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�