Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764
Назва: Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Інші назви: Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids
Автори: Горожанський, Олександр Ярославович
Приналежність: Horozhansky Oleksandr
Бібліографічний опис: Горожанський О.Я. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.Я. Горожанський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description: Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / O.Ya. Horozhansky . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
Дата публікації: гру-2018
Дата внесення: 26-гру-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Науковий керівник: Покотило, Олег Степанович
УДК: 665.3
Теми: 181
харчові технології
лляна, оливкова, горіхова, гарбузова, кукурудзяна, конопляна олії
купаж
жирнокислотний склад
омега-3 поліненасичені жирні кислоти
: flaxseed, olive, nuts, pumpkin, corn and hemp oil
blend
fatty acid composition
omega-3 polyunsaturated fatty acids
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій функціонального призначення з оптимальним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової, кукурудзяної, гарбузової і оливкової олій. Метою є розробка купажованих олій з оптимальним балансом поліненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3.
The master's qualification work is devoted to the development of functional oils of blended oils with an optimal ratio of linseed, hemp, walnut, corn, pumpkin and olive oil. The goal is to develop blended oils with an optimal balance of polyunsaturated fatty acids, in particular with a high content of polyunsaturated family ω-3. On the basis of the obtained results, a mixture of linseed, olive, peanut, pumpkin, corn and hemp oil has been proposed. The oils with high content of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3 and the optimal ratio of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3, ω-6 and ω-9.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids.pdf496,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора