Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Горожанський, Олександр Ярославович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-26T11:00:22Z | - |
dc.date.available | 2018-12-26T11:00:22Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Горожанський О.Я. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.Я. Горожанський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій функціонального призначення з оптимальним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової, кукурудзяної, гарбузової і оливкової олій. Метою є розробка купажованих олій з оптимальним балансом поліненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the development of functional oils of blended oils with an optimal ratio of linseed, hemp, walnut, corn, pumpkin and olive oil. The goal is to develop blended oils with an optimal balance of polyunsaturated fatty acids, in particular with a high content of polyunsaturated family ω-3. On the basis of the obtained results, a mixture of linseed, olive, peanut, pumpkin, corn and hemp oil has been proposed. The oils with high content of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3 and the optimal ratio of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3, ω-6 and ω-9. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | лляна, оливкова, горіхова, гарбузова, кукурудзяна, конопляна олії | uk_UA |
dc.subject | купаж | uk_UA |
dc.subject | жирнокислотний склад | uk_UA |
dc.subject | омега-3 поліненасичені жирні кислоти | uk_UA |
dc.subject | : flaxseed, olive, nuts, pumpkin, corn and hemp oil | uk_UA |
dc.subject | blend | uk_UA |
dc.subject | fatty acid composition | uk_UA |
dc.subject | omega-3 polyunsaturated fatty acids | uk_UA |
dc.title | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | uk_UA |
dc.title.alternative | Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | 665.3 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / O.Ya. Horozhansky . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Horozhansky Oleksandr | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids.pdf | 496,99 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları