Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764
タイトル: Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
その他のタイトル: Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids
著者: Горожанський, Олександр Ярославович
Affiliation: Horozhansky Oleksandr
Bibliographic description (Ukraine): Горожанський О.Я. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ О.Я. Горожанський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
Bibliographic description (International): Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / O.Ya. Horozhansky . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
発行日: 12月-2018
Date of entry: 26-12月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
UDC: 665.3
キーワード: 181
харчові технології
лляна, оливкова, горіхова, гарбузова, кукурудзяна, конопляна олії
купаж
жирнокислотний склад
омега-3 поліненасичені жирні кислоти
: flaxseed, olive, nuts, pumpkin, corn and hemp oil
blend
fatty acid composition
omega-3 polyunsaturated fatty acids
抄録: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці купажованих олій функціонального призначення з оптимальним співвідношенням лляної, конопляної, горіхової, кукурудзяної, гарбузової і оливкової олій. Метою є розробка купажованих олій з оптимальним балансом поліненасичених жирних кислот, зокрема з високим вмістом поліненасичених родини ω-3.
The master's qualification work is devoted to the development of functional oils of blended oils with an optimal ratio of linseed, hemp, walnut, corn, pumpkin and olive oil. The goal is to develop blended oils with an optimal balance of polyunsaturated fatty acids, in particular with a high content of polyunsaturated family ω-3. On the basis of the obtained results, a mixture of linseed, olive, peanut, pumpkin, corn and hemp oil has been proposed. The oils with high content of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3 and the optimal ratio of polyunsaturated fatty acids of the family ω-3, ω-6 and ω-9.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26764
Content type: Thesis Abstract
出現コレクション:181 — харчові технології

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Horozhansky O.Ya. Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids.pdf496,99 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Outils d'administration