Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Назва: | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками |
Інші назви: | Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters |
Автори: | Ляшонка, Юрій Андрійович |
Приналежність: | Lyashonka Yurii |
Бібліографічний опис: | Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description: | Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Дата публікації: | гру-2018 |
Дата внесення: | 23-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Науковий керівник: | Кухтин, Микола Дмитрович |
УДК: | УДК 664.8 |
Теми: | 181 харчові технології солені томати технологія соління молочнокислі мікроорганізми молочна кислота salty tomatoes pickling production lactic acid microorganisms lactic acid |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями. Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570 |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf | 351,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора