Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Titolo: | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками |
Titoli alternativi: | Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters |
Autori: | Ляшонка, Юрій Андрійович |
Affiliation: | Lyashonka Yurii |
Bibliographic description (Ukraine): | Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Data: | dic-2018 |
Date of entry: | 23-dic-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | УДК 664.8 |
Parole chiave: | 181 харчові технології солені томати технологія соління молочнокислі мікроорганізми молочна кислота salty tomatoes pickling production lactic acid microorganisms lactic acid |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями. Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570 |
Content type: | Thesis Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | 181 — харчові технології |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf | 351,83 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Strumenti di amministrazione