Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Titulua: Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Beste titulu batzuk: Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters
Egilea: Ляшонка, Юрій Андрійович
Affiliation: Lyashonka Yurii
Bibliographic description (Ukraine): Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Gordailuaren-data: Dec-2018
Date of entry: 23-Dec-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: УДК 664.8
Gako-hitzak: 181
харчові технології
солені томати
технологія соління
молочнокислі мікроорганізми
молочна кислота
salty tomatoes
pickling production
lactic acid microorganisms
lactic acid
Laburpena: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями.
Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Content type: Thesis Abstract
Bildumetan azaltzen da:181 — харчові технології

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf351,83 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Narzędzia administratora