Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кухтин, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Ляшонка, Юрій Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-23T15:42:10Z | - |
dc.date.available | 2018-12-23T15:42:10Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями. | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 181 | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | солені томати | uk_UA |
dc.subject | технологія соління | uk_UA |
dc.subject | молочнокислі мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | молочна кислота | uk_UA |
dc.subject | salty tomatoes | uk_UA |
dc.subject | pickling production | uk_UA |
dc.subject | lactic acid microorganisms | uk_UA |
dc.subject | lactic acid | uk_UA |
dc.title | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 664.8 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Lyashonka Yurii | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 181 — харчові технології |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf | 351,83 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları