Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorКухтин, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorЛяшонка, Юрій Андрійович-
dc.date.accessioned2018-12-23T15:42:10Z-
dc.date.available2018-12-23T15:42:10Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationЛяшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями.uk_UA
dc.description.abstractMaster's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectсолені томатиuk_UA
dc.subjectтехнологія солінняuk_UA
dc.subjectмолочнокислі мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectмолочна кислотаuk_UA
dc.subjectsalty tomatoesuk_UA
dc.subjectpickling productionuk_UA
dc.subjectlactic acid microorganismsuk_UA
dc.subjectlactic aciduk_UA
dc.titleРозробка технології соління томатів багатокомпонентними закваскамиuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of tomatoes pickling production process by multiple components startersuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хіміїuk_UA
dc.subject.udcУДК 664.8uk_UA
dc.identifier.citationenLyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationLyashonka Yuriiuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — харчові технології



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları