Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Заглавие: Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Други Заглавия: Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters
Автори: Ляшонка, Юрій Андрійович
Affiliation: Lyashonka Yurii
Bibliographic description (Ukraine): Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Дата на Публикуване: Дек-2018
Date of entry: 23-Дек-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: УДК 664.8
Ключови Думи: 181
харчові технології
солені томати
технологія соління
молочнокислі мікроорганізми
молочна кислота
salty tomatoes
pickling production
lactic acid microorganisms
lactic acid
Резюме: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями.
Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Content type: Thesis Abstract
Показва се в Колекции:181 — харчові технології

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf351,83 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти