Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Título: Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Outros títulos: Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters
Authors: Ляшонка, Юрій Андрійович
Affiliation: Lyashonka Yurii
Bibliographic description (Ukraine): Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с.
Bibliographic description (International): Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
Data de edición: Dec-2018
Date of entry: 23-Dec-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
Supervisor: Кухтин, Микола Дмитрович
UDC: УДК 664.8
Palabras chave: 181
харчові технології
солені томати
технологія соління
молочнокислі мікроорганізми
молочна кислота
salty tomatoes
pickling production
lactic acid microorganisms
lactic acid
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями.
Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Content type: Thesis Abstract
Aparece nas Coleccións181 — харчові технології

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf351,83 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas