Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570
Titre: | Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками |
Autre(s) titre(s): | Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters |
Auteur(s): | Ляшонка, Юрій Андрійович |
Affiliation: | Lyashonka Yurii |
Bibliographic description (Ukraine): | Ляшонка Ю.А. Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Ю. А. Ляшонка. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / Y.A. Lyashonka . — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
Date de publication: | déc-2018 |
Date of entry: | 23-déc-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії |
Supervisor: | Кухтин, Микола Дмитрович |
UDC: | УДК 664.8 |
Mots-clés: | 181 харчові технології солені томати технологія соління молочнокислі мікроорганізми молочна кислота salty tomatoes pickling production lactic acid microorganisms lactic acid |
Résumé: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена вивченню технології соління томатів із застосуванням чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для прискорення процесу ферментації та отримання продукту із бажаними властивостями. Master's qualification work is devoted to the study of tomato picking technology with the use of pure cultures of lactic acid microorganisms to accelerate the fermentation process and obtain a product with desired properties. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26570 |
Content type: | Thesis Abstract |
Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Lyashonka Y.A. Development of tomatoes pickling production process by multiple components starters.pdf | 351,83 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Yönetim Araçları