Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39872
Назва: Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини
Інші назви: Development of the recipe and improvement of the technology for the production of fruit preserves using non-traditional raw materials
Автори: Костів, Оксана Сергіївна
Kostiv, Oksana Serhiivna
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Бібліографічний опис: Костів О.С. Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини: дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.С. Костів. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 92 с.
Bibliographic description: Kostiv O. S. Development of the recipe and improvement of the technology for the production of fruit preserves using non-traditional raw materials: master's thesis in specialty „181 — “food technology” / O. S. Kostiv. — Ternopil : TNTU, 2022. — 92 p.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 31-гру-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатоліївна
Beiko, Liudmyla Anatoliivna
Члени комітету: Пилипець, Оксана Михайлівна
Pylypets, Oksana Mykhailivna
УДК: 664
Теми: 181
харчові технології
яблука
пюре яблучне
згущене молоко
apples
apple puree
condensed milk
Кількість сторінок: 92
Короткий огляд (реферат): Проведено та проаналізовано інформаційний пошук, який стосується використання яблучного пюре в приготуванні різних видів консервів. Також досліджено технології виробництва консервів на основі яблучного пюре з додаванням згущеного молока. Приведено порівняльний аналіз пюре яблучного з додаванням згущеного молока і без додавання згущеного молока. Приведено аналіз споживчих властивостей консервів, який дав змогу оцінити органолептичні і фізико-хімічні властивості досліджуваного продукту. Отримані результати досліджень дозволили запропонувати технологію пюре яблучного з додаванням згущеного молока.
An information search related to the use of apple puree in the preparation of various types of preserves was conducted and analyzed. Technologies for the production of canned goods based on applesauce with the addition of condensed milk were also investigated. A comparative analysis of apple puree with the addition of condensed milk and without the addition of condensed milk is given. An analysis of the consumer properties of canned goods is given, which made it possible to evaluate the organoleptic and physicochemical properties of the studied product. The obtained results of the research made it possible to propose the technology of apple puree with the addition of condensed milk
Зміст: Вступ 1. Техніко-економічне обґрунтування проекту.......... 2. Технологічна частина проекту.................. 2.1 Характеристика сировини і допоміжних матеріалів....... 2.2. Опис технології виробництва..........2.3.Продуктові розрахунки.......... 2.4. Підбір і розрахунок технічного обладнання та технологічних площ........ 3. Науково-дослідна частина проекту.................. 3.1. Аналітичний огляд літературних джерел................ 3.2. Технологія виробництва консервів................. 3.3. Визначення якості консерви “Яблучна згущенка”.......... 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях................. 4.1.Охорона праці.................. 4.2.Безпека в надзвичайних ситуаціях.................. Висновки................... Список використаних літературних джерел................ Додатки...............
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39872
Власник авторського права: © Костів О.С., 2022
Перелік літератури: 1. Голінько В.І. Г 60 Основи охорони праці: підручник / В.І. Голінько; М-во освіти і науки України; Нац. гірн. ун-т. – 2-ге вид. – Д.: НГУ, 2014. – 271 с. 2. Гандзюк М.П., Желібо Є. П., Халімовський М. О. Основи охорони праці: Підруч для студ вищих навчзакладів. За ред М. П. Гандзюка – К Каравелла, 2004 – 408 с. 3. Винокурова Л. Е., Васильчук М. В., Гаман М. В. Основи охорони праці: Підручн. для проф.-техн. навч. закладів. — 2-ге вид., допов., перероб. — К. : Вікторія, 2001. - 192 с. 4. Основи охорони праці: Підручник. 21ге видання, доповнене та перероблене. К. Н. Ткачук, М. О. Халімовський, В. В. Зацарний, Д. В. Зеркалов, Р. В. Сабарно, О. І. Полукаров, В. С. Коз’яков, Л. О. Мітюк. За ред. К. Н. Ткачука і М. О. Халімовського. — К.: Основа, 2006 — 448 с. 5. Подпрятов Г. І. Зберігання і переробка продукції рослинництва [Текст]: навч. посіб.для студ.вузів / Г. І. Подрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. – К. : Мета, 2002. – 495 с. 6. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 5.05170108 «Зберігання консервування та переробка плодів і овочів» [Текст] / Л. О. Трач. − Гусятин : ГК ТНТУ, 2015. −68 с. 7. Подпрятов Г. І. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Практикум [Текст]: навч. посіб. для підготовки бакалаврів вузів / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков. – К. :Вища освіта, 2004. – 271 с. 8. Скалецька Л. Ф. Зберігання та переробка продукції рослинництва [Текст]: навч. посіб.для учнів ПТУ / Л.Ф. Скалецька, Г. І. Подрятов. – К. : Вища школа, 2001 – 302 с. 9. Стеблюк М.Л. Цивільна оборона: Підручник – 3-тє вид., перероб і доп. – К.: Знання, 2004р. 10. Стеблюк М.І. Цивільна оборона та Цивільний захист. Підручник. Київ, 2007р. 11. Цивільна оборона. Підручник. За редакцією В.С.Франчука. Львів, 2001р. 12. Скрипников Ю. Г.Технологія переробки плодів і ягід [Текст] : посібник для проф.-тех.училищ / Ю.Г.Скрипников6пер.з рос.В. К. Сидоренка. – К. : Урожай, 1991 – 272 с. 13. Флауменбаум Б. Л. Технологія консервування плодів, овочів, м’яса і риби [Текст]: підручник / Б. Л.Флауменбаум, Є. Г. . Кротов, О. Ф. Загібалов та інш. – К. : Вища школа, 1995 – 300 с. 14. Трач Л. О. Харчова цінність фруктів і овочів [Текст] / Л .О. Трач. – Гусятин : ГК ТНТУ, 2004 – 140 с. 15. http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19710
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Kostiv.docАвторська довідка30 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Kostiv.pdfДипломна робота1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора