Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.advisorBeiko, Liudmyla Anatoliivna-
dc.contributor.authorКостів, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorKostiv, Oksana Serhiivna-
dc.date.accessioned2022-12-31T18:19:16Z-
dc.date.available2022-12-31T18:19:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКостів О.С. Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировини: дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.С. Костів. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39872-
dc.description.abstractПроведено та проаналізовано інформаційний пошук, який стосується використання яблучного пюре в приготуванні різних видів консервів. Також досліджено технології виробництва консервів на основі яблучного пюре з додаванням згущеного молока. Приведено порівняльний аналіз пюре яблучного з додаванням згущеного молока і без додавання згущеного молока. Приведено аналіз споживчих властивостей консервів, який дав змогу оцінити органолептичні і фізико-хімічні властивості досліджуваного продукту. Отримані результати досліджень дозволили запропонувати технологію пюре яблучного з додаванням згущеного молока.uk_UA
dc.description.abstractAn information search related to the use of apple puree in the preparation of various types of preserves was conducted and analyzed. Technologies for the production of canned goods based on applesauce with the addition of condensed milk were also investigated. A comparative analysis of apple puree with the addition of condensed milk and without the addition of condensed milk is given. An analysis of the consumer properties of canned goods is given, which made it possible to evaluate the organoleptic and physicochemical properties of the studied product. The obtained results of the research made it possible to propose the technology of apple puree with the addition of condensed milkuk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 1. Техніко-економічне обґрунтування проекту.......... 2. Технологічна частина проекту.................. 2.1 Характеристика сировини і допоміжних матеріалів....... 2.2. Опис технології виробництва..........2.3.Продуктові розрахунки.......... 2.4. Підбір і розрахунок технічного обладнання та технологічних площ........ 3. Науково-дослідна частина проекту.................. 3.1. Аналітичний огляд літературних джерел................ 3.2. Технологія виробництва консервів................. 3.3. Визначення якості консерви “Яблучна згущенка”.......... 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях................. 4.1.Охорона праці.................. 4.2.Безпека в надзвичайних ситуаціях.................. Висновки................... Список використаних літературних джерел................ Додатки...............uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectяблукаuk_UA
dc.subjectпюре яблучнеuk_UA
dc.subjectзгущене молокоuk_UA
dc.subjectapplesuk_UA
dc.subjectapple pureeuk_UA
dc.subjectcondensed milkuk_UA
dc.titleРозробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the recipe and improvement of the technology for the production of fruit preserves using non-traditional raw materialsuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Костів О.С., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana Mykhailivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages92-
dc.subject.udc664uk_UA
dc.relation.references1. Голінько В.І. Г 60 Основи охорони праці: підручник / В.І. Голінько; М-во освіти і науки України; Нац. гірн. ун-т. – 2-ге вид. – Д.: НГУ, 2014. – 271 с. 2. Гандзюк М.П., Желібо Є. П., Халімовський М. О. Основи охорони праці: Підруч для студ вищих навчзакладів. За ред М. П. Гандзюка – К Каравелла, 2004 – 408 с. 3. Винокурова Л. Е., Васильчук М. В., Гаман М. В. Основи охорони праці: Підручн. для проф.-техн. навч. закладів. — 2-ге вид., допов., перероб. — К. : Вікторія, 2001. - 192 с. 4. Основи охорони праці: Підручник. 21ге видання, доповнене та перероблене. К. Н. Ткачук, М. О. Халімовський, В. В. Зацарний, Д. В. Зеркалов, Р. В. Сабарно, О. І. Полукаров, В. С. Коз’яков, Л. О. Мітюк. За ред. К. Н. Ткачука і М. О. Халімовського. — К.: Основа, 2006 — 448 с. 5. Подпрятов Г. І. Зберігання і переробка продукції рослинництва [Текст]: навч. посіб.для студ.вузів / Г. І. Подрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. – К. : Мета, 2002. – 495 с. 6. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 5.05170108 «Зберігання консервування та переробка плодів і овочів» [Текст] / Л. О. Трач. − Гусятин : ГК ТНТУ, 2015. −68 с. 7. Подпрятов Г. І. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Практикум [Текст]: навч. посіб. для підготовки бакалаврів вузів / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков. – К. :Вища освіта, 2004. – 271 с. 8. Скалецька Л. Ф. Зберігання та переробка продукції рослинництва [Текст]: навч. посіб.для учнів ПТУ / Л.Ф. Скалецька, Г. І. Подрятов. – К. : Вища школа, 2001 – 302 с. 9. Стеблюк М.Л. Цивільна оборона: Підручник – 3-тє вид., перероб і доп. – К.: Знання, 2004р. 10. Стеблюк М.І. Цивільна оборона та Цивільний захист. Підручник. Київ, 2007р. 11. Цивільна оборона. Підручник. За редакцією В.С.Франчука. Львів, 2001р. 12. Скрипников Ю. Г.Технологія переробки плодів і ягід [Текст] : посібник для проф.-тех.училищ / Ю.Г.Скрипников6пер.з рос.В. К. Сидоренка. – К. : Урожай, 1991 – 272 с. 13. Флауменбаум Б. Л. Технологія консервування плодів, овочів, м’яса і риби [Текст]: підручник / Б. Л.Флауменбаум, Є. Г. . Кротов, О. Ф. Загібалов та інш. – К. : Вища школа, 1995 – 300 с. 14. Трач Л. О. Харчова цінність фруктів і овочів [Текст] / Л .О. Трач. – Гусятин : ГК ТНТУ, 2004 – 140 с. 15. http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19710uk_UA
dc.identifier.citationenKostiv O. S. Development of the recipe and improvement of the technology for the production of fruit preserves using non-traditional raw materials: master's thesis in specialty „181 — “food technology” / O. S. Kostiv. — Ternopil : TNTU, 2022. — 92 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Kostiv.docАвторська довідка30 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Kostiv.pdfДипломна робота1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора