Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 98 з 98
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Для нотаток | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочах | Очкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Видавничі сторінки | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | The fatty acids profile of krill meal produced in Ukraine | Khudyi, Oleksii; Marchenko, Mykhailo; Khuda, Lidiia; Kushniryk, Olga; Babyn, Viktor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Исследование динамики развития микроорганизмов в жидких кислотообразующих полуфабрикатах в зависимости от технологических параметров структурирования мучных питательных субстратов | Samuylenko, Tatyana; Самуйленко, Татьяна |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Безпечність молока сирого за вмістом нітратів | Писків, Світлана; Кухтин, Микола Дмитрович; Pyskiv, Svitlana; Kuhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Отримання біомаси кормової водорості Desmodesmus armatus (Chod.) Hegew. для потреб аквакультури | Чебан, Лариса; Чміль, Андрій; Марченко, Михайло; Cheban, Larysa; Chmil, Andrii; Marchenko, Mykhailo |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Розробка рецептурного складу кисломолочного сиру з яблучним наповнювачем | Глемба, Марія; Кухтин, Микола Дмитрович; Hlemba, Maria; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Розробка технології соління огірків багатокомпонентними заквасками | Богачик, Наталія; Кухтин, Микола Дмитрович; Bohachyk, Nataliia; Kukhyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро; Кухтин, Микола Дмитрович; Kichula, Dmytro; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків | Гачак, Юрій; Гутий, Богдан; Бежицька, Андріана; Дякун, Тамара; Кінжицька, Любов; Hachak, Yuriy; Gutyj, Bohdan; Bzhetska, Andriana; Diakun, Tamara; Kinzhytska, Liubov |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Угрозы здоровью современного человека, связанные сиспользованием в питании переработанных продуктов | Masanskiy, Sergey; Makarenko, Anna; Bolsun, Anastasiya; Масанский, Сергей; Макаренко, Анна; Болсун, Анастасия |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Генетично модифіковані організми. Проблеми та перспективи | Грицик, Андрій Романович; Стасів, Тетяна Геннадіївна; Grytsyk, Andrey; Stasiv, Tetiana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вивчення властивостей промислово-перспективних штамів Enterococcus faecium виділених із традиційних карпатських молочних продуктів України | Сливка, Ірина; Мусій, Любов; Цісарик, Орися; Slyvka, Iryna; Musiy, Lubov; Tsisaryk, Orysia |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Сливка, Ірина; Tsisaryk, Orysia; Musiy, Liubov; Slyvka, Iryna |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Безлактозний кисломолочний продукт як компонент дієтичного харчування | Романчук, І. О.; Моісеєва, Л. О.; Romanchuk, I.; Moiseeva, L. O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Some probiotic characteristics of a fermented milk product based on microbic association «Tibetan Kefir Grains» | Vichko, Olena; Chervetsova, Veronika; Shved, Olga; Novikov, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією | Краєвська, Світлана; Стеценко, Наталія; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей м’ясних посічених напівфабрикатів в умовах in vivo | Паска, Марія; Маслійчук, Ольга; Paska, Marija; Masliichuk, Olga |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Использование нового биодоступного сырья для повышения физиологической ценности безглютеновых хлебобулочных изделий | Neliubina, E.; Ourbanchik, E.; Kaminskaya, O.; Нелюбина, Е. В.; Урбанчик, Е. Н.; Каминская, О. С. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖК | Жебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив різних способів обробки на вміст нітратів у готових продуктах | Сабітов, Денис; Кухтин, Микола Дмитрович; Sabitov, Denys; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Оцінювання можливості та доцільності використання лляного та рисового борошна у складі функціональних паштетних продуктів | Борсолюк, Лариса; Войцехівська, Любов; Лизова, Вероніка; Вербицький, Сергій; Borsoliuk, Larysa; Voitsekhivska, Liubov; Lyzova, Veronika; Verbytskyi, Sergii |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Біологічна активність продуктів протеолізу протеїнів сироватки молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Виділення біологічно активних пептидів з окремих казеїнових фракцій | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дуда, Оксана; Паскевич, Вікторія; Yukalo, Volodymyr; Storozh, Liudmyla; Duda, Oksana; Paskevych, Viktoriya |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Молозиво як харчова добавка | Заярнюк, Анна; Бородіна, Ольга; Лич, Інна; Zayarnyuk, Anna; Borodina, Olha; Lych, Inna |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Концепція функціональних харчових продуктів | Лялик, Анастасія; Криськова, Лариса; Кравчук, Лариса; Lialyk, Anastasiia; Kryskova, Larysa; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання насіння льону в харчовій промисловості | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Система НАССР для малих та середніх підприємств по забою свиней | Кустуров, Володимир; Kusturov, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Теоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю привода | Вітенько, Тетяна Миколаївна; Лучейко, Ігор І.; Лучейко, Ігор Д.; Vitenko, Tatyana; Lucheyko, Igor I.; Lucheyko, Igor D. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Лазарюк, Валерій Володимирович; Kravchenyuk, Khrystyna; Kukhtyn, Mykola; Lazaryuk, Valeriy |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Тепловий ефект гідродинамічної кавітації | Вітенько, Тетяна Миколаївна; Vitenko, Tetiana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Екологічні аспекти використаня харчової упаковки | Зварич, Наталя; Лясота, Оксана Михайлівна; Zvarych, Natalia; Lyasota, Oksana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачів | Каспрук, Володимир Богданович; Kaspruk, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Реологічні аспекти виробництва казеїну | Кравець, Олег; Четверікова, Світлана; Шинкарик, Марія Миколаївна; Kravets, Oleg; Chetverikova, Svetlana; Shunkaruk, Maria |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Методика розрахунку роторно-вихрового емульсора | Шинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив конструкції валка на закономірності процесу деформації | Деркач, А. В.; Стадник, І. Я.; Лісовська, Т. О.; Derkach, A. V.; Stadnik, I. Y.; Lisovska, T. O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування десертних овочів | Третяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | The study of the chemical composition of rye for the preparation of biologically active mixtures | Ourbanchik, E.; Galdova, M.; Shaluta, A.; Урбанчик, Е. Н.; Галдова, М. Н.; Шалюта, А. Е. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Indexes of wheat grain quality in the stadars of Ukraine and USA | Волошенко, О. С.; Хренжий, Н. В.; Voloshenko, O. S.; Horenzhy, N. V. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Утилізація біоорганічних відходів як передумова утворення якісної вторинної сировини з твердих побутових відходів | Стручок, Володимир Сергійович; Стручок, О.; Struchok, V.; Struchok, O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Изучение возможности получения зерновых напитков на основе биоактивированного зерна сои | Ourbanchik, E.; Mikhachou, M.; Borsuk, E.; Урбанчик, Е. Н.; Михачев, Н. О.; Борсук, Е. А. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна | Лісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення | Лісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | Павлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Study of the use of edible powders tomato sauce technologies | Benderska, Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння | Мельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Спосіб виробництва йогуртного соусу | Крупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст | Ющенко, Наталія; Кузьмик, Ульяна; Миколів, Іван; Yushchenko, Nataliya; Kuzmyk, Ulyana; Mukoliv, Ivan |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування лікарських рослин | Бейко, Людмила; Олексів, Валентина; Beyko, Ludmila; Oleksiv, Valentina |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances | Zolotukhina, Inna |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Аспекти моделювання безалкогольних напоїв | Сухіна, Діана; Орешина, Ольга; Sukhina, Diana; Oreshyna, Olga |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження впливу часткової заміни кухонної солі хлоридом калію на формування консистенції бринзи | Скульська, Інна; Цісарик, Орися; Skulska, Inna; Tsisaryk, Orysia |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження якості морозива представленого на ринку України | Піддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Молекулярна кухня – нове поле для фізико-хімічних експериментів | Груник, О.; Маліцька, А.; Ємельяненко, Ю.; Федорова, О. В.; Новіков, В. П.; Grunik, O.; Malitska, A.; Yemelianenko, Y.; Fedorova, O.; Novikov, V. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Исследование физико-химических изменений при проращивании зерна ржи | Galdova, M.; Kononkou, A.; Галдова, М. Н.; Кононков, А. Ю. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Визначення засобу подовшення зберігання католіту | Волосянко, Олена Вікторівна; Грищук, Валерій Павлович |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Стан та перспективи розвитку консервної промисловості України | Ганиш, Василь; Ковальчук, Тетяна; Бейко, Людмила; Hanysh, V.; Kovaltshuk, T.; Beyco, L. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Консервування фруктових соусів | Лялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Обзор рынка муки в Республики Беларусь | Shalabodova, N. A.; Gromyko, O. P.; Шалабодова, Н. А.; Громыко, О. П. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Харчування і здоров’я людини | Сельський, Володимир Романович; Угрин, Юрій; Selsky, V.; Uhryn, Y. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений | Rudenok, E. G.; Gromyko, O. P.; Руденок, Е. Г.; Громыко, О. П. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження кінетики сушіння м'ясного фаршу із використанням різних наповнювачів | Сачко, Анастасія; Лисяк, Марія; Sachko, Anastasiia; Lysiak, Mariia |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Обзор рынка муки в Республики Беларусь | Shalabodova, N. A.; Gromyko, O. P.; Шалабодова, Н. А.; Громыко, О. П. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Формирование молочного рынка Республики Беларусь | Labkov, Sergey; Лабков, Сергей |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Методы управления денежными средствами в организации | Romanenko, Olga; Романенко, Ольга |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарів | Покотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Роль сбытовой политики в деятельности молокоперерабатывающих предприятий в республике беларусь | Labkova, Oxana; Лабкова, Оксана |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Оценка объема инвестиций для эффективного обновления основных средств при производстве пищевых продуктов | Kakora, Marina; Gavrilenkova, Ekaterina; Какора, Марина; Гавриленкова, Екатерина |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Макаронные изделия с использованием муки из зернобобовых культур | Rukshan, L. V.; Рукшан, Л. В. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Бухгалтерский учет и контроль формирования собственных источников финансирования в организациях пищевой промышленности | Talanova, Irina; Таланова, Ирина |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Использование люпиновой муки для мучных изделий | Rukshan, L. V.; Navazhylava, A. S.; Kudin, D. A.; Рукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Кудин, Д. А. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Управление производственными запасами по отклонениям в их стоимости в организациях бытового обслуживания республики беларусь | Irina, Orlova; Yauhen, Bantsevich; Орлова, Ирина; Банцевич, Евгений |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Концепции учета затрат в управлении расходами | Zafeiner, V. O.; Зафейнер, В. О. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Факторы снижения себестоимости продукции | Gromyko, O. P.; Громыко, О. П. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Система заходів по зниженню вмісту небезпечних чинників в ланцюгу: водойма-риба-рибопродукція | Ротаєнко, Юрій; Касянчук, Вікторія; Rotajenko, Yurij; Kasianchuk, Viktoria |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Зміст | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Соматичні клітини молока та алельний поліморфізм гена BoLA-DRB3 у корів при захворюванні на мастит | Супрович, Тетяна; Супрович, Микола; Паневник, Володимир; Suprovych, Tetyana; Suprovych, Mykola; Panevnyk, Volodymyr |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Оцінка якості меду різного ботанічного походження | Салєба, Л. В.; Кудельська, А. В.; Saleba, L.; Kudelskaya, A. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Оцінка антибіотикорезистентності ентерококів молочних продуктів домашнього виробництва на агропродовольчих ринках | Горюк, Юлія; Горюк, Віктор; Мушинський, Андрій; Horiuk, Yulia; Horiuk, Viktor; Mushynskyi, Andrii |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Ефективність мийно-дезинфікуючих засобів для молочного обладнання на мікробні біоплівки | Кухтин, Микола Дмитрович; Лайтер-Москалюк, Світлана; Решетник, Антоніна; Kukhtyn, Mykola; Layter-Moskalyuk, Svitlana; Reshetnik, Antonina |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Ways of formation of artificial selective sites for instrumental analytical devices intended for food quality control | Starodub, N. F.; Yukalo, V. G.; Voitsitskiy, V. M.; Marti, J.-L. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Фізичні процеси, які відбуваються при зберіганні продовольчих товарів | Міщук, Оксана Іванівна; Mishchuk, Oksana |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Редакційна сторінка | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Моніторинг антибіотикорезистентних S.aureus в молоці корів із ферм Сумської та Харківської областей | Лоцкін, Ігор; Касянчук, Вікторія; Бергілевич, Олександра; Lotskin, Ihor; Kasianchuk, Viktoria; Berhilevych, Oleksandra |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції | Кондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва | Куник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Кількісне визначення саліцилової кислоти у пиві | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України | Андрусишина, І.; Голуб, І.; Лампека, О.; Andrusyshyna, I.; Golub, I.; Lampeka, E. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив теплової обробки молока на мікробіологічні показники йогурту | Сіканович, Іван; Кухтин, Микола Дмитрович; Sikanovych, Ivan; Kukhtyn, Mykola |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. Харків | Соколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Using azo coupling reaction to determine the 4-methoxy-3,5-imethilaniline as tryazene | Мага, Іван; Maga, Ivan |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Титульна сторінка | - |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі | Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. Харків | Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C. |
Proceedings Book | 11-жов-2017 | 11-жов-2017 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції | - |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 98 з 98