Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049
Назва: | Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України |
Інші назви: | Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population |
Автори: | Андрусишина, І. Голуб, І. Лампека, О. Andrusyshyna, I. Golub, I. Lampeka, E. |
Приналежність: | ДУ «Інститут медицини праці НАМН України», м. Київ |
Бібліографічний опис: | Андрусишина І. Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України / І. Андрусишина, І. Голуб, О. Лампека // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 22–24. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Andrusyshyna I., Golub I., Lampeka E. (2017) Kontaminatsiia kharchovykh produktiv metalamy – faktor ryzyku zdoroviu naselennia Ukrainy [Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 22-24 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 613.2 [546.3 641.1] |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 22-24 |
Початкова сторінка: | 22 |
Кінцева сторінка: | 24 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Andrusyshyna_I-Contamination_by_heavy_22-24.pdf | 735,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Andrusyshyna_I-Contamination_by_heavy_22-24.djvu | 39,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Andrusyshyna_I-Contamination_by_heavy_22-24__COVER.jpg | 179,5 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.