Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049

Назва: Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України
Інші назви: Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population
Автори: Андрусишина, І.
Голуб, І.
Лампека, О.
Andrusyshyna, I.
Golub, I.
Lampeka, E.
Приналежність: ДУ «Інститут медицини праці НАМН України», м. Київ
Бібліографічний опис: Андрусишина І. Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України / І. Андрусишина, І. Голуб, О. Лампека // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 22–24. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description: Andrusyshyna I., Golub I., Lampeka E. (2017) Kontaminatsiia kharchovykh produktiv metalamy – faktor ryzyku zdoroviu naselennia Ukrainy [Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 22-24 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 613.2
[546.3
641.1]
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 22-24
Початкова сторінка: 22
Кінцева сторінка: 24
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.