このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorАндрусишина, І.
dc.contributor.authorГолуб, І.
dc.contributor.authorЛампека, О.
dc.contributor.authorAndrusyshyna, I.
dc.contributor.authorGolub, I.
dc.contributor.authorLampeka, E.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:23Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:23Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationАндрусишина І. Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України / І. Андрусишина, І. Голуб, О. Лампека // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 22–24. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049-
dc.format.extent22-24
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleКонтамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України
dc.title.alternativeContamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc613.2
dc.subject.udc[546.3
dc.subject.udc641.1]
dc.identifier.citationenAndrusyshyna I., Golub I., Lampeka E. (2017) Kontaminatsiia kharchovykh produktiv metalamy – faktor ryzyku zdoroviu naselennia Ukrainy [Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 22-24 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДУ «Інститут медицини праці НАМН України», м. Київ
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage22
dc.citation.epage24
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。