Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049

Tytuł: Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України
Inne tytuły: Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population
Authors: Андрусишина, І.
Голуб, І.
Лампека, О.
Andrusyshyna, I.
Golub, I.
Lampeka, E.
Affiliation: ДУ «Інститут медицини праці НАМН України», м. Київ
Bibliographic description (Ukraine): Андрусишина І. Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України / І. Андрусишина, І. Голуб, О. Лампека // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 22–24. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Andrusyshyna I., Golub I., Lampeka E. (2017) Kontaminatsiia kharchovykh produktiv metalamy – faktor ryzyku zdoroviu naselennia Ukrainy [Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 22-24 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 613.2
[546.3
641.1]
Strony: 3
Zakres stron: 22-24
Główna strona: 22
Strona końcowa: 24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi