Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049

ชื่อเรื่อง: Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population
ผู้แต่ง: Андрусишина, І.
Голуб, І.
Лампека, О.
Andrusyshyna, I.
Golub, I.
Lampeka, E.
Affiliation: ДУ «Інститут медицини праці НАМН України», м. Київ
Bibliographic description (Ukraine): Андрусишина І. Контамінація харчових продуктів металами – фактор ризику здоров’ю населення України / І. Андрусишина, І. Голуб, О. Лампека // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 22–24. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Andrusyshyna I., Golub I., Lampeka E. (2017) Kontaminatsiia kharchovykh produktiv metalamy – faktor ryzyku zdoroviu naselennia Ukrainy [Contamination by heavy metals of foods - the risk factor of health of the Ukrainian population]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 22-24 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 613.2
[546.3
641.1]
Number of pages: 3
Page range: 22-24
Start page: 22
End page: 24
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22049
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Andrusyshyna_I-Contamination_by_heavy_22-24.pdf735,15 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Andrusyshyna_I-Contamination_by_heavy_22-24.djvu39,13 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Andrusyshyna_I-Contamination_by_heavy_22-24__COVER.jpg179,5 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น