Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133

Title: Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів
Other Titles: Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products
Authors: Кічула, Дмитро
Кухтин, Микола Дмитрович
Kichula, Dmytro
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кічула Д. Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів / Дмитро Кічула, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 17. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kichula D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na fizyko-khimichni pokaznyky molochnykh produktiv [Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 17 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-okt-2017
Date of entry: 28-okt-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 17
Start page: 17
End page: 17
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!