Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133
Pealkiri: | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів |
Teised pealkirjad: | Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products |
Autor: | Кічула, Дмитро Кухтин, Микола Дмитрович Kichula, Dmytro Kukhtyn, Mykola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кічула Д. Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів / Дмитро Кічула, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 17. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kichula D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na fizyko-khimichni pokaznyky molochnykh produktiv [Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 17 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 11-okt-2017 |
Date of entry: | 28-okt-2017 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 17 |
Start page: | 17 |
End page: | 17 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17.pdf | 278,16 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17.djvu | 15,95 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17__COVER.jpg | 188,69 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.