Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133
| Titolo: | Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів |
| Titoli alternativi: | Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products |
| Autori: | Кічула, Дмитро Кухтин, Микола Дмитрович Kichula, Dmytro Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кічула Д. Вплив теплової обробки молока на фізико-хімічні показники молочних продуктів / Дмитро Кічула, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 17. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Kichula D., Kukhtyn M. (2017) Vplyv teplovoi obrobky moloka na fizyko-khimichni pokaznyky molochnykh produktiv [Influence of thermal processing of milk on physico-chemical indices of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 17 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data: | 11-ott-2017 |
| Date of entry: | 28-ott-2017 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 17 |
| Start page: | 17 |
| End page: | 17 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22133 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17.pdf | 278,16 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17.djvu | 15,95 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Kichula_D-Influence_of_thermal_processing_17__COVER.jpg | 188,69 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.