Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22065
Назва: | Концепции учета затрат в управлении расходами |
Інші назви: | The concept of cost accounting in cost management |
Автори: | Zafeiner, V. O. Зафейнер, В. О. |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Зафейнер В. О. Концепции учета затрат в управлении расходами / В. О. Зафейнер // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 48–49. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Zafeiner V. O. (2017) Kontseptsii ucheta zatrat v upravlenii raskhodami [The concept of cost accounting in cost management]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 48-49 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 11-жов-2017 |
Дата внесення: | 28-жов-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
УДК: | 338.585 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 48-49 |
Початкова сторінка: | 48 |
Кінцева сторінка: | 49 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22065 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Zafeiner_V_O-The_concept_of_cost_accounting_48-49.pdf | 615,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Zafeiner_V_O-The_concept_of_cost_accounting_48-49.djvu | 26,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPHNP_2017_Zafeiner_V_O-The_concept_of_cost_accounting_48-49__COVER.jpg | 180,74 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.