Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098

Назва: Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення
Інші назви: Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment
Автори: Лісовська, Тетяна
Деркач, Андрій Васильович
Кушнірук, Наталія
Стадник, Ігор Ярославович
Lisovska, Tatiana
Derkach, Andriy
Kushniruk, Natalia
Stadnik, Igor
Приналежність: Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення / Тетяна Лісовська, Андрій Деркач, Наталія Кушнірук, Ігор Стадник // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 96. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Lisovska T., Derkach A., Kushniruk N., Stadnik I. (2017) Vyvchennia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna dlia stvorennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv ozdorovchoho pryznachennia [Studying the extruded corn meal for creating products of healthy appointment]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 96 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.681.2
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 96
Початкова сторінка: 96
Кінцева сторінка: 96
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22098
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.