Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22127

Назва: Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією
Інші назви: Analysis of biochemical composition of raw materials for the creation of bars for people with gluten enteropathy
Автори: Краєвська, Світлана
Стеценко, Наталія
Kraevska, Svitlana
Stetsenko, Natalia
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Київський кооперативний інститут бізнесу і права, Україна
National University of Food Technology, Ukraine
Kyiv cooperative institute business and low, Ukraine
Бібліографічний опис: Краєвська С. Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією / Світлана Краєвська, Наталія Стеценко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 136–137. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Kraevska S., Stetsenko N. (2017) Analiz biokhimichnoho skladu syrovyny pry stvorenni batonchykiv dlia liudei z hliutenovoiu enteropatiieiu [Analysis of biochemical composition of raw materials for the creation of bars for people with gluten enteropathy]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 136-137 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 664.314
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 136-137
Початкова сторінка: 136
Кінцева сторінка: 137
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22127
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Г.Д. Фадеенко, О.Г. Гапонова. Многообразие проявлений глютеновой энтеропатии. // Сучасна гастроенторологія. – 2009. – № 2 (46). – C. 111 – 118.
2. Парфенов А.И. Глютенчувствительная целиакия – от диагноза к лечению // Рус. мед. журн. – 2007. – № 6. – С. 458 – 464.
3. Сабельникова Е.А. Непереносимость глютена новая болезнь или не диагностированная целиакия? // Эксперементальная и клиническая гастроэнтерология. – 2012, – № 3. – С. 87 – 89.
4. Кулешева Н.И. Новый функциональный продукт на основе семени льна: получение, оценка качества / Н.И. Кулешева, Ю.А. Кошелев // Ползуновский вестник. – 2011. – № 3/2. – С. 145 – 149.
References: 1. H.D. Fadeenko, O.H. Haponova. Mnohoobrazie proiavlenii hliutenovoi enteropatii., Suchasna hastroentorolohiia, 2009, No 2 (46), P. 111 – 118.
2. Parfenov A.I. Hliutenchuvstvitelnaia tseliakiia – ot diahnoza k lecheniiu, Rus. med. zhurn, 2007, No 6, P. 458 – 464.
3. Sabelnikova E.A. Neperenosimost hliutena novaia bolezn ili ne diahnostirovannaia tseliakiia?, Eksperementalnaia i klinicheskaia hastroenterolohiia, 2012, No 3, P. 87 – 89.
4. Kulesheva N.I. Novyi funktsionalnyi produkt na osnove semeni lna: poluchenie, otsenka kachestva, N.I. Kulesheva, Iu.A. Koshelev, Polzunovskii vestnik, 2011, No 3/2, P. 145 – 149.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.