Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22127
Název: | Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією |
Další názvy: | Analysis of biochemical composition of raw materials for the creation of bars for people with gluten enteropathy |
Autoři: | Краєвська, Світлана Стеценко, Наталія Kraevska, Svitlana Stetsenko, Natalia |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна Київський кооперативний інститут бізнесу і права, Україна National University of Food Technology, Ukraine Kyiv cooperative institute business and low, Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Краєвська С. Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією / Світлана Краєвська, Наталія Стеценко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 136–137. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kraevska S., Stetsenko N. (2017) Analiz biokhimichnoho skladu syrovyny pry stvorenni batonchykiv dlia liudei z hliutenovoiu enteropatiieiu [Analysis of biochemical composition of raw materials for the creation of bars for people with gluten enteropathy]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 136-137 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 28-říj-2017 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664.314 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 136-137 |
Start page: | 136 |
End page: | 137 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22127 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Г.Д. Фадеенко, О.Г. Гапонова. Многообразие проявлений глютеновой энтеропатии. // Сучасна гастроенторологія. – 2009. – № 2 (46). – C. 111 – 118. 2. Парфенов А.И. Глютенчувствительная целиакия – от диагноза к лечению // Рус. мед. журн. – 2007. – № 6. – С. 458 – 464. 3. Сабельникова Е.А. Непереносимость глютена новая болезнь или не диагностированная целиакия? // Эксперементальная и клиническая гастроэнтерология. – 2012, – № 3. – С. 87 – 89. 4. Кулешева Н.И. Новый функциональный продукт на основе семени льна: получение, оценка качества / Н.И. Кулешева, Ю.А. Кошелев // Ползуновский вестник. – 2011. – № 3/2. – С. 145 – 149. |
References (International): | 1. H.D. Fadeenko, O.H. Haponova. Mnohoobrazie proiavlenii hliutenovoi enteropatii., Suchasna hastroentorolohiia, 2009, No 2 (46), P. 111 – 118. 2. Parfenov A.I. Hliutenchuvstvitelnaia tseliakiia – ot diahnoza k lecheniiu, Rus. med. zhurn, 2007, No 6, P. 458 – 464. 3. Sabelnikova E.A. Neperenosimost hliutena novaia bolezn ili ne diahnostirovannaia tseliakiia?, Eksperementalnaia i klinicheskaia hastroenterolohiia, 2012, No 3, P. 87 – 89. 4. Kulesheva N.I. Novyi funktsionalnyi produkt na osnove semeni lna: poluchenie, otsenka kachestva, N.I. Kulesheva, Iu.A. Koshelev, Polzunovskii vestnik, 2011, No 3/2, P. 145 – 149. |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kraevska_S-Analysis_of_biochemical_136-137.pdf | 440,97 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Kraevska_S-Analysis_of_biochemical_136-137.djvu | 31,46 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Kraevska_S-Analysis_of_biochemical_136-137__COVER.jpg | 182,73 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.