Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129
| Назва: | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків |
| Інші назви: | New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders |
| Автори: | Гачак, Юрій Гутий, Богдан Бежицька, Андріана Дякун, Тамара Кінжицька, Любов Hachak, Yuriy Gutyj, Bohdan Bzhetska, Andriana Diakun, Tamara Kinzhytska, Liubov |
| Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
| Бібліографічний опис: | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків / Юрій Гачак, Богдан Гутий, Андріана Бежицька, Тамара Дякун, Любов Кінжицька // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 140–141. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description: | Hachak Y., Gutyj B., Bzhetska A., Diakun T., Kinzhytska L. (2017) Novi molochni produkty likuvalnoho-profilaktychnoho spriamuvannia iz vykorystanniam krioporoshkiv [New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 140-141 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 637.12.17 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 140-141 |
| Початкова сторінка: | 140 |
| Кінцева сторінка: | 141 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.pdf | 424,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.djvu | 22,85 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141__COVER.jpg | 199,1 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.