Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129
Název: | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків |
Další názvy: | New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders |
Autoři: | Гачак, Юрій Гутий, Богдан Бежицька, Андріана Дякун, Тамара Кінжицька, Любов Hachak, Yuriy Gutyj, Bohdan Bzhetska, Andriana Diakun, Tamara Kinzhytska, Liubov |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків / Юрій Гачак, Богдан Гутий, Андріана Бежицька, Тамара Дякун, Любов Кінжицька // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 140–141. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Hachak Y., Gutyj B., Bzhetska A., Diakun T., Kinzhytska L. (2017) Novi molochni produkty likuvalnoho-profilaktychnoho spriamuvannia iz vykorystanniam krioporoshkiv [New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 140-141 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 28-říj-2017 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.12.17 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 140-141 |
Start page: | 140 |
End page: | 141 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.pdf | 424,78 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.djvu | 22,85 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141__COVER.jpg | 199,1 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.