Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129
Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гачак, Юрій | |
| dc.contributor.author | Гутий, Богдан | |
| dc.contributor.author | Бежицька, Андріана | |
| dc.contributor.author | Дякун, Тамара | |
| dc.contributor.author | Кінжицька, Любов | |
| dc.contributor.author | Hachak, Yuriy | |
| dc.contributor.author | Gutyj, Bohdan | |
| dc.contributor.author | Bzhetska, Andriana | |
| dc.contributor.author | Diakun, Tamara | |
| dc.contributor.author | Kinzhytska, Liubov | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
| dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
| dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
| dc.date.available | 2017-10-28T10:21:44Z | - |
| dc.date.created | 2017-10-11 | |
| dc.date.issued | 2017-10-11 | |
| dc.identifier.citation | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків / Юрій Гачак, Богдан Гутий, Андріана Бежицька, Тамара Дякун, Любов Кінжицька // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 140–141. — (Функціональні і нові харчові продукти). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129 | - |
| dc.format.extent | 140-141 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
| dc.title | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків | |
| dc.title.alternative | New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 637.12.17 | |
| dc.identifier.citationen | Hachak Y., Gutyj B., Bzhetska A., Diakun T., Kinzhytska L. (2017) Novi molochni produkty likuvalnoho-profilaktychnoho spriamuvannia iz vykorystanniam krioporoshkiv [New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 140-141 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 140 | |
| dc.citation.epage | 141 | |
| dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.pdf | 424,78 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.djvu | 22,85 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141__COVER.jpg | 199,1 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!