Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorГачак, Юрій
dc.contributor.authorГутий, Богдан
dc.contributor.authorБежицька, Андріана
dc.contributor.authorДякун, Тамара
dc.contributor.authorКінжицька, Любов
dc.contributor.authorHachak, Yuriy
dc.contributor.authorGutyj, Bohdan
dc.contributor.authorBzhetska, Andriana
dc.contributor.authorDiakun, Tamara
dc.contributor.authorKinzhytska, Liubov
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:44Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:44Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationНові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків / Юрій Гачак, Богдан Гутий, Андріана Бежицька, Тамара Дякун, Любов Кінжицька // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 140–141. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129-
dc.format.extent140-141
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleНові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків
dc.title.alternativeNew dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.12.17
dc.identifier.citationenHachak Y., Gutyj B., Bzhetska A., Diakun T., Kinzhytska L. (2017) Novi molochni produkty likuvalnoho-profilaktychnoho spriamuvannia iz vykorystanniam krioporoshkiv [New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 140-141 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage140
dc.citation.epage141
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.