このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129

ชื่อเรื่อง: Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків
ชื่อเรื่องอื่นๆ: New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders
ผู้แต่ง: Гачак, Юрій
Гутий, Богдан
Бежицька, Андріана
Дякун, Тамара
Кінжицька, Любов
Hachak, Yuriy
Gutyj, Bohdan
Bzhetska, Andriana
Diakun, Tamara
Kinzhytska, Liubov
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків / Юрій Гачак, Богдан Гутий, Андріана Бежицька, Тамара Дякун, Любов Кінжицька // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 140–141. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Hachak Y., Gutyj B., Bzhetska A., Diakun T., Kinzhytska L. (2017) Novi molochni produkty likuvalnoho-profilaktychnoho spriamuvannia iz vykorystanniam krioporoshkiv [New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 140-141 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.12.17
Number of pages: 2
Page range: 140-141
Start page: 140
End page: 141
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.pdf424,78 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.djvu22,85 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141__COVER.jpg199,1 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น