Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129
| Título : | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків |
| Otros títulos : | New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders |
| Autor : | Гачак, Юрій Гутий, Богдан Бежицька, Андріана Дякун, Тамара Кінжицька, Любов Hachak, Yuriy Gutyj, Bohdan Bzhetska, Andriana Diakun, Tamara Kinzhytska, Liubov |
| Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Нові молочні продукти лікувального-профілактичного спрямування із використанням кріопорошків / Юрій Гачак, Богдан Гутий, Андріана Бежицька, Тамара Дякун, Любов Кінжицька // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 140–141. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Hachak Y., Gutyj B., Bzhetska A., Diakun T., Kinzhytska L. (2017) Novi molochni produkty likuvalnoho-profilaktychnoho spriamuvannia iz vykorystanniam krioporoshkiv [New dairy products of treatment and prophylaxis direction with the usage of cryopowders]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 140-141 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Fecha de publicación : | 11-oct-2017 |
| Date of entry: | 28-oct-2017 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.12.17 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 140-141 |
| Start page: | 140 |
| End page: | 141 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22129 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece en las colecciones: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.pdf | 424,78 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141.djvu | 22,85 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| SPHNP_2017_Hachak_Y-New_dairy_products_of_treatment_140-141__COVER.jpg | 199,1 kB | JPEG | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.