Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125

Назва: Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла
Інші назви: Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter
Автори: Цісарик, Орися
Мусій, Любов
Сливка, Ірина
Tsisaryk, Orysia
Musiy, Liubov
Slyvka, Iryna
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Бібліографічний опис: Цісарик О. Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 132–133. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description: Tsisaryk O., Musiy L., Slyvka I. (2017) Analiz i vybir tekhnolohichnykh parametriv fermentatsii vershkiv pry vyrobnytstvi kyslovershkovoho masla [Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 132-133 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 637.236
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 132-133
Початкова сторінка: 132
Кінцева сторінка: 133
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.