Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108
 
| Titolo: | Реологічні аспекти виробництва казеїну | 
| Titoli alternativi: | Rheological features of production of casein | 
| Autori: | Кравець, Олег Четверікова, Світлана Шинкарик, Марія Миколаївна Kravets, Oleg Chetverikova, Svetlana Shunkaruk, Maria | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О. Реологічні аспекти виробництва казеїну / Олег Кравець, Світлана Четверікова, Марія Шинкарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 108. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). | 
| Bibliographic description (International): | Kravets O., Chetverikova S., Shunkaruk M. (2017) Reolohichni aspekty vyrobnytstva kazeinu [Rheological features of production of casein]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 108 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data: | 11-ott-2017 | 
| Date of entry: | 28-ott-2017 | 
| Editore: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 637.3 | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 108 | 
| Start page: | 108 | 
| End page: | 108 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| È visualizzato nelle collezioni: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108.pdf | 377,43 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108.djvu | 15,97 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108__COVER.jpg | 126,89 kB | JPEG | Visualizza/apri | 
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
