Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108
Tytuł: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Inne tytuły: | Rheological features of production of casein |
Authors: | Кравець, Олег Четверікова, Світлана Шинкарик, Марія Миколаївна Kravets, Oleg Chetverikova, Svetlana Shunkaruk, Maria |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О. Реологічні аспекти виробництва казеїну / Олег Кравець, Світлана Четверікова, Марія Шинкарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 108. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kravets O., Chetverikova S., Shunkaruk M. (2017) Reolohichni aspekty vyrobnytstva kazeinu [Rheological features of production of casein]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 108 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.3 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 108 |
Główna strona: | 108 |
Strona końcowa: | 108 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108.pdf | 377,43 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108.djvu | 15,97 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108__COVER.jpg | 126,89 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi