Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108
| Заглавие: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
| Други Заглавия: | Rheological features of production of casein |
| Автори: | Кравець, Олег Четверікова, Світлана Шинкарик, Марія Миколаївна Kravets, Oleg Chetverikova, Svetlana Shunkaruk, Maria |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О. Реологічні аспекти виробництва казеїну / Олег Кравець, Світлана Четверікова, Марія Шинкарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 108. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Kravets O., Chetverikova S., Shunkaruk M. (2017) Reolohichni aspekty vyrobnytstva kazeinu [Rheological features of production of casein]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 108 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата на Публикуване: | 11-Окт-2017 |
| Date of entry: | 28-Окт-2017 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.3 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 108 |
| Start page: | 108 |
| End page: | 108 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108.pdf | 377,43 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108.djvu | 15,97 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| SPHNP_2017_Kravets_O-Rheological_features_of_production_108__COVER.jpg | 126,89 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.