Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравець, Олег
dc.contributor.authorЧетверікова, Світлана
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна
dc.contributor.authorKravets, Oleg
dc.contributor.authorChetverikova, Svetlana
dc.contributor.authorShunkaruk, Maria
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:39Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:39Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationКравець О. Реологічні аспекти виробництва казеїну / Олег Кравець, Світлана Четверікова, Марія Шинкарик // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 108. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22108-
dc.format.extent108
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleРеологічні аспекти виробництва казеїну
dc.title.alternativeRheological features of production of casein
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.3
dc.identifier.citationenKravets O., Chetverikova S., Shunkaruk M. (2017) Reolohichni aspekty vyrobnytstva kazeinu [Rheological features of production of casein]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 108 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage108
dc.citation.epage108
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.