Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112
| Başlık: | Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні |
| Diğer Başlıklar: | Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness |
| Yazarlar: | Кравченюк, Христина Юріївна Кухтин, Микола Дмитрович Лазарюк, Валерій Володимирович Kravchenyuk, Khrystyna Kukhtyn, Mykola Lazaryuk, Valeriy |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні / Христина Кравченюк, Микола Кухтин, Валерій Лазарюк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 113. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Kravchenyuk K., Kukhtyn M., Lazaryuk V. (2017) Formuvannia bioplivok Enterococcus faecalis na nerzhaviiuchii stali marky AISI 321 zalezhno vid pochatkovoi kilkosti i shorstkosti poverkhni [Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 113 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
| Date of entry: | 28-Eki-2017 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 66-7.579 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 113 |
| Start page: | 113 |
| End page: | 113 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kravchenyuk_K-Formation_of_Enterococcus_113.pdf | 284,01 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Kravchenyuk_K-Formation_of_Enterococcus_113.djvu | 19,53 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Kravchenyuk_K-Formation_of_Enterococcus_113__COVER.jpg | 202,24 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.