Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112

Назва: Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні
Інші назви: Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness
Автори: Кравченюк, Христина Юріївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Лазарюк, Валерій Володимирович
Kravchenyuk, Khrystyna
Kukhtyn, Mykola
Lazaryuk, Valeriy
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Кравченюк Х. Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні / Христина Кравченюк, Микола Кухтин, Валерій Лазарюк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 113. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description: Kravchenyuk K., Kukhtyn M., Lazaryuk V. (2017) Formuvannia bioplivok Enterococcus faecalis na nerzhaviiuchii stali marky AISI 321 zalezhno vid pochatkovoi kilkosti i shorstkosti poverkhni [Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 113 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Конференція/захід: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 11-жов-2017
Дата внесення: 28-жов-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
УДК: 66-7.579
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 113
Початкова сторінка: 113
Кінцева сторінка: 113
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.