Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112
Tytuł: | Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні |
Inne tytuły: | Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness |
Authors: | Кравченюк, Христина Юріївна Кухтин, Микола Дмитрович Лазарюк, Валерій Володимирович Kravchenyuk, Khrystyna Kukhtyn, Mykola Lazaryuk, Valeriy |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні / Христина Кравченюк, Микола Кухтин, Валерій Лазарюк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 113. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kravchenyuk K., Kukhtyn M., Lazaryuk V. (2017) Formuvannia bioplivok Enterococcus faecalis na nerzhaviiuchii stali marky AISI 321 zalezhno vid pochatkovoi kilkosti i shorstkosti poverkhni [Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 113 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 66-7.579 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 113 |
Główna strona: | 113 |
Strona końcowa: | 113 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kravchenyuk_K-Formation_of_Enterococcus_113.pdf | 284,01 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kravchenyuk_K-Formation_of_Enterococcus_113.djvu | 19,53 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kravchenyuk_K-Formation_of_Enterococcus_113__COVER.jpg | 202,24 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi