กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112

Заглавие: Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні
Други Заглавия: Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness
Автори: Кравченюк, Христина Юріївна
Кухтин, Микола Дмитрович
Лазарюк, Валерій Володимирович
Kravchenyuk, Khrystyna
Kukhtyn, Mykola
Lazaryuk, Valeriy
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Формування біоплівок Enterococcus faecalis на нержавіючій сталі марки AISI 321 залежно від початкової кількості і шорсткості поверхні / Христина Кравченюк, Микола Кухтин, Валерій Лазарюк // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 113. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kravchenyuk K., Kukhtyn M., Lazaryuk V. (2017) Formuvannia bioplivok Enterococcus faecalis na nerzhaviiuchii stali marky AISI 321 zalezhno vid pochatkovoi kilkosti i shorstkosti poverkhni [Formation of Enterococcus faecalis biofilms on stainless steel of AISI 321 grade, depending on their initial quantity and surface roughness]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 113 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 11-Окт-2017
Date of entry: 28-Окт-2017
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 66-7.579
Number of pages: 1
Page range: 113
Start page: 113
End page: 113
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22112
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.