Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075

Tytuł: Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений
Inne tytuły: Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations
Authors: Rudenok, E. G.
Gromyko, O. P.
Руденок, Е. Г.
Громыко, О. П.
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, г.Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Руденок Е. Г. Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений / Е. Г. Руденок, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 65–66. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Rudenok E. G., Gromyko O. P. (2017) Premirovanie rabotnikov podrazdelenii v sisteme vnutrennikh proizvodstvennykh ekonomicheskikh otnoshenii [Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 65-66 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 11-paź-2017
Date of entry: 28-paź-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 349
Strony: 2
Zakres stron: 65-66
Główna strona: 65
Strona końcowa: 66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi