このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075

完全メタデータレコード
DCフィールド言語
dc.contributor.authorRudenok, E. G.
dc.contributor.authorGromyko, O. P.
dc.contributor.authorРуденок, Е. Г.
dc.contributor.authorГромыко, О. П.
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:30Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:30Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationРуденок Е. Г. Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений / Е. Г. Руденок, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 65–66. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075-
dc.format.extent65-66
dc.language.isoru
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleПремирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений
dc.title.alternativeAwarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc349
dc.identifier.citationenRudenok E. G., Gromyko O. P. (2017) Premirovanie rabotnikov podrazdelenii v sisteme vnutrennikh proizvodstvennykh ekonomicheskikh otnoshenii [Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 65-66 [in Russian].
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, г.Могилев, Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage65
dc.citation.epage66
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。