Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075
| Başlık: | Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений |
| Diğer Başlıklar: | Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations |
| Yazarlar: | Rudenok, E. G. Gromyko, O. P. Руденок, Е. Г. Громыко, О. П. |
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г.Могилев, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Руденок Е. Г. Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений / Е. Г. Руденок, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 65–66. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Rudenok E. G., Gromyko O. P. (2017) Premirovanie rabotnikov podrazdelenii v sisteme vnutrennikh proizvodstvennykh ekonomicheskikh otnoshenii [Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 65-66 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 11-Eki-2017 |
| Date of entry: | 28-Eki-2017 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 349 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 65-66 |
| Start page: | 65 |
| End page: | 66 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Rudenok_E_G-Awarding_of_employees_of_65-66.pdf | 426,2 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Rudenok_E_G-Awarding_of_employees_of_65-66.djvu | 23,71 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| SPHNP_2017_Rudenok_E_G-Awarding_of_employees_of_65-66__COVER.jpg | 192,09 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.