Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075
Název: | Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений |
Další názvy: | Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations |
Autoři: | Rudenok, E. G. Gromyko, O. P. Руденок, Е. Г. Громыко, О. П. |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г.Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Руденок Е. Г. Премирование работников подразделений в системе внутренних производственных экономических отношений / Е. Г. Руденок, О. П. Громыко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 65–66. — (Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rudenok E. G., Gromyko O. P. (2017) Premirovanie rabotnikov podrazdelenii v sisteme vnutrennikh proizvodstvennykh ekonomicheskikh otnoshenii [Awarding of employees of divisions in the system of the internal production economic relations]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 65-66 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Datum vydání: | 11-říj-2017 |
Date of entry: | 28-říj-2017 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 349 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 65-66 |
Start page: | 65 |
End page: | 66 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22075 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Vyskytuje se v kolekcích: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Rudenok_E_G-Awarding_of_employees_of_65-66.pdf | 426,2 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Rudenok_E_G-Awarding_of_employees_of_65-66.djvu | 23,71 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
SPHNP_2017_Rudenok_E_G-Awarding_of_employees_of_65-66__COVER.jpg | 192,09 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.