Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
| Title: | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції |
| Other Titles: | The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products |
| Authors: | Кондратьєва, Ірина Кобаса, Ігор Kondratyeva, Iryna Kobasa, Igor |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 11-okt-2017 |
| Date of entry: | 28-okt-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 621.798 637.07 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 29 |
| Start page: | 29 |
| End page: | 29 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.pdf | 279,44 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.djvu | 16,65 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29__COVER.jpg | 185,9 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!