Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053

ชื่อเรื่อง: Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products
ผู้แต่ง: Кондратьєва, Ірина
Кобаса, Ігор
Kondratyeva, Iryna
Kobasa, Igor
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 11-ตุล-2017
Date of entry: 28-ตุล-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 621.798
637.07
Number of pages: 1
Page range: 29
Start page: 29
End page: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.pdf279,44 kBAdobe PDFดู/เปิด
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.djvu16,65 kBDjVuดู/เปิด
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29__COVER.jpg185,9 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น