Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
Tytuł: | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції |
Inne tytuły: | The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products |
Authors: | Кондратьєва, Ірина Кобаса, Ігор Kondratyeva, Iryna Kobasa, Igor |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 621.798 637.07 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 29 |
Główna strona: | 29 |
Strona końcowa: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.pdf | 279,44 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.djvu | 16,65 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29__COVER.jpg | 185,9 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.