Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
| Назва: | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції |
| Інші назви: | The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products |
| Автори: | Кондратьєва, Ірина Кобаса, Ігор Kondratyeva, Iryna Kobasa, Igor |
| Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Бібліографічний опис: | Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 621.798 637.07 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 29 |
| Початкова сторінка: | 29 |
| Кінцева сторінка: | 29 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.pdf | 279,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.djvu | 16,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29__COVER.jpg | 185,9 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.