Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондратьєва, Ірина | |
dc.contributor.author | Кобаса, Ігор | |
dc.contributor.author | Kondratyeva, Iryna | |
dc.contributor.author | Kobasa, Igor | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:24Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:24Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Кондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053 | - |
dc.format.extent | 29 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції | |
dc.title.alternative | The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 621.798 | |
dc.subject.udc | 637.07 | |
dc.identifier.citationen | Kondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 29 | |
dc.citation.epage | 29 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.pdf | 279,44 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29.djvu | 16,65 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Kondratyeva_I-The_use_of_TiO2_additive_29__COVER.jpg | 185,9 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.