Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorКондратьєва, Ірина
dc.contributor.authorКобаса, Ігор
dc.contributor.authorKondratyeva, Iryna
dc.contributor.authorKobasa, Igor
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:24Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:24Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationКондратьєва І. Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції / Ірина Кондратьєва, Ігор Кобаса // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 29. — (Безпека і експертиза харчових продуктів).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22053-
dc.format.extent29
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleВикористання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукції
dc.title.alternativeThe use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc621.798
dc.subject.udc637.07
dc.identifier.citationenKondratyeva I., Kobasa I. (2017) Vykorystannia TiO2 yak dobavky do pakuvalnoho materialu z metoiu podovzhennia terminu zberihannia molochnoi produktsii [The use of TiO2 additive to the packaging material to extend the shelf life of dairy products]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 29 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage29
dc.citation.epage29
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Bildumetan azaltzen da:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.